Mössebergsgården


Meny

Min tro betyder trygghet

Kristina Leijon

Vem är Kristina Leijon?
Jag är 42 år och bor med min make Henrik och två tonårssöner i Falköping.
Jag har alltid arbetat med människor och är intresserad av människors livssituation och hur de valt att leva sitt liv. För närvarande arbetar jag halvtid som biståndshandläggare i Falköpings kommun och har nyligen börjat arbeta fackligt på halvtid.

Vad har du för intressen?
Jag tycker om att göra saker som man blir glad av. Att träffa familj och vänner, följa med på sönernas idrotter, laga mat, resor m. m.
Jag är också engagerad i RIAs verksamhet. Det känns meningsfullt att finnas till för de människor med missbruksproblematik som har det tuffast i samhället. RIA drivs av organisationen Hela människan som är kyrkornas gemensamma sociala arbete. Hela Människan tror på alla människors lika värde och rätten till ett värdigt liv.

Hur ser du på livet?
Livet börjar gå in i en ny fas. Barnen börjar bli större och är på väg in i vuxenlivet. Det gör att man får mer fritid. Samtidigt växer tankarna på hur livet kommer se ut då barnen lämnar hemmet. Hur vill jag leva mitt liv sedan?

Vad betyder tron för dig?
Min tro betyder trygghet och ger livet mening. När jag tänker på församlingen vill jag att den ska vara en plats där jag kan vara mig själv, som i en stor kärleksfull familj. Där vi ska bry oss om och se varandra.