Mössebergsgården


Meny

Konferens

Konferera på Mössebergsgården

Att konferera på Mössebergsgården utmärker sig genom närheten till naturen, den vidunderliga utsikten över Falköping och bygderna omkring samt den inbjudande och lugnande atmosfären i våra lokaler.

Vi erbjuder konferenslokaler från 20 personer upp till 300. Våra lokaler är nyrenoverade med fokus på ljus, tillgänglighet och flexibilitet. Med hjälp av blockväggar kan vi snabbt öppna upp för större lokaler. Tack vare stora fönster med en generös utsikt ger ljusinsläppet energi till kropp och själ. Samtliga konferenslokaler ligger i markplan. Parkeringsmöjligheterna är stora och det finns en stor trädgård att njuta av när solen lyser.

Mat, dryck och pauser är viktigt för att skapa en lyckad konferens. Tillsammans ser vi till att uppfylla de behov som finns i Ert sällskap. Vår kompetens sträcker sig även till att koordinera och planera konferenser, vi kan därför ansvara för hela er konferens, alltifrån program, anmälan till genomförande och projektledning.

Vi erbjuder tre konferenspaket med ett fast pris per gäst:
Heldag med förmiddagskaffe & smörgås, lunch och eftermiddagskaffe med kaka

Halvdag med förmiddagskaffe & smörgås samt lunch

Halvdag med förmiddagskaffe och smörgås

Närheten till naturen är en av fördelarna med Mössebergsgården. Trots att vi ligger inne i stan med endast fem minuter till tågstationen har vi endast två minuter ut i naturen. Här finns sällsynta blommor, lummiga skogsbryn och härliga gångstigar - perfekt promenad efter lunchen eller inför brainstormingen.

Kontakta oss för prisinformation

Kyrksalen