Mössebergsgården


Meny

Högtider

Kalas, minnesstund, bröllop, styrelsemöte, jubileum

minnesstund2.jpg

Till Mössebergsgården är Ni välkomna att fira livets alla högtider, från dop, bröllop och minnesstund till kalas, fest och uppvaktning.
I en vacker och rofylld miljö erbjuder vi våra gäster att sitta ner en stund med något gott att äta och dricka medan Ni minns, hedrar, hyllar och firar. Borden är vackert dukade med linnedukar, blommor och ljus.

Mössebergsgården rymmer ljusa och nyrenoverade lokaler med plats upp till 300 personer. Alla lokaler ligger i markplan med bra tillgänglighet för handikappade. Det finns en stor parkering för alla gäster, och vid fint väder kan man från uteserveringen njuta av naturen och utsikten över Falköping.

Vår strävan är att erbjuda Er en upplevelse att minnas. Vi sätter era önskemål i fokus och arbetar för att överträffa era förväntningar.

För enkelhetens skull ingår alla kringkostnader i priserna nedan, alltifrån serveringspersonal, egen lokal och dukning med dukar, blommor och ljus. Det underlättar för Er att planera er högtid och det blir inga överraskningarna på fakturan.

Smörgåsar
Räksmörgås
Smörgåstårta

Mössebergsgårdspaketet
Rökt skinka, rostbiff, flatrökt pastrami, serveras med potatisgratäng eller potatissallad, säsongens frukter, grönsallad, bröd och smör

Dricka ingår
Lättöl, Loka, Läsk

Dessert med kaffe eller te
Tårta
Kondiskaka

Kontakta oss för prisinformation

minnesstund1.jpg