Mössebergsgården


Meny

I din famn

I din famn

Välkommen till Mössebergsgården på söndag 16 augusti kl 18.00!

Musikalartisterna Sara Axelsson och Robin Rösehag tillsammans med pianisten Jonatan Bengtsson bjuder då på ett sångprogram som förgyller sommarens soliga dagar, likaväl som de regniga. De sjunger bl.a. favoriter ur vår psalmskatt, musikalhits och gamla revypärlor i en salig blandning.

Både Sara och Robin är utbildade vid Balettakademiens musikalartistutblldning i Göteborg. Efter utbildningen arbetade Sara bl.a. några säsonger i Kristianstad med huvudroller i t.ex. ”Sweet Charity” och ”Sugar -i hetaste laget”. Hon turnerade också i USA med Abbatribute-bandet ”Arrival”.

Robin har bl.a. gestaltat en mängd Astrid Lindgren-figurer i Falkenberg, Göteborg och Stockholm. 2012 fick de för första gången arbeta tillsammans i musikalen ”Blodsbröder” och året därpå i ”Sound of music”. Sedan dess är de ett stadigt radarpar och tar varje tillfälle att få jobba ihop och tillsammans med pianisten Jonatan är den musikaliska lyckan total.

Jonatan jobbar som pianist bakom artister, i olika projekt och som kapellmästare i musikalsammanhang. I våras gick han till final i Melodifestivalen tillsammans med gruppen "JTR".

Senast uppdaterad 150810