Mössebergsgården


Meny

Gud gör allting nytt

Se, jag gör allting nytt (Upp 21:5)

Så har vi välkomnat ett nytt år, Herrens år 2013, och det är min förhoppning att detta ska bli just ett Herrens år. Ett år när vi som församling och enskilda får ge Gud utrymme och göra hans vilja, verka för Guds rikes utbredande, i våra liv och i de miljöer vi rör oss.

Det är en spännande och innehållsrik tid vi har framför oss, jag nämner bara några av de saker som är på gång under våren.

Ansökningstiden till vår utlysta tjänst som församlingsföreståndare har ju gått ut och vi har fått in tretton ansökningar. Styrelsen går vidare med detta stora och viktiga arbete och vi kommer att informera fortlöpande när vi har information i frågan att ge.

Bygget här på Mössebergsgården går enligt planerna. Tidsplanen är ännu inte helt spikad, men vi hoppas och tror att vi ska kunna slå upp portarna till vår nyutbyggda kyrka när sommarsäsongen sätter igång. ”Vår” del av ombyggnationen löper på enligt planerna, tack vare att så många av oss använder vår tid och vårt kunnande på bästa sätt, ett stort tack för allas engagemang!

Även i vårt nybildade samfund händer det saker under våren:
Den 19 januari hålls ett bildarmöte för Region Väst inom Gemensam Framtid. Mötet hålls i Betlehemskyrkan i Göteborg mellan 13.00 och c:a 18.00. Under Kristi himmelsfärdshelgen, 8 – 12 maj, hålls Gemensam Framtids andra kyrkokonferens i Karlstad.

Det är en verklig ynnest att få vara en del av en församling som satsar på framtiden och ett samfund som utvecklas – och att få tro på en Gud som ständigt skapar nytt.

Erik Hällgren, ordförande

Senast uppdaterad 130113